- Se pregăteşte suprafaţa pe care urmează să se monteze echipamentul. Se îndepărtează toate corpurile străine. Suprafaţa trebuie să fie plană şi solidă. În cazul montării echipamentului la etajele clădirii, vă rugăm consultaţi în prealabil un inginer structurist pentru a vă asigura că planşeul suportă greutatea echipamentului cumulată cu greutatea utilizatorilor.
Se aşează plăcile pe care urmează să se pună structura. Acestea trebuiesc aliniate în unghi de 90 grade fără locuri libere între ele. După aşezarea structurii pe ele, repoziţionarea acestora este foarte dificilă. Lăsaţi distanţă suficientă pentru a putea pătrunde o persoană între pereţii exteriori ai echipamentului şi pereţii încăperii.
Se începe montarea panourilor laterale, conform numerotării acestora. După poziţionarea a două panouri, se realizează cuplarea acestora cu conectorii specializaţi. Aceştia sunt figuraţi pe schiţa de montaj a fiecărui echipament. Se continuă procedura până la montarea tuturor panourilor. Verificaţi la final dacă au fost cuplate toate panourile structurii, atât în partea inferioară (la podea) cât şi în partea superioară (la tavan).
Urmează aşezarea panourilor la nivelul 1. Acestea se introduc în echipament prin intrarea sau ieşirea acestuia, în funcţie de poziţia lor finală de amplasare. Unele panouri sunt prevăzute cu obstacole. Pentru locul de poziţionare al acestor obstacole consultaţi desenul instrucţiunilor de montaj ce însoţeşte echipamentul. Se interzice aşezarea acestor obstacole în altă poziţie decât cea prevăzută în desen, deoarece poziţionarea lor iniţială a fost gândită conform standardelor de siguranţă. După poziţionare, panourile se fixează în partea inferioară cu şuruburi de siguranţă.
Obstacolele individuale care nu au fost prefixate pe panouri se montează în această fază. Ele sunt prevăzute cu urechi de prindere sau inele de material cu scai. Respectaţi poziţionarea acestora în interiorul echipamentului conform desenului instrucţiunilor de montaj.
În cazul toboganelor, acestea se fixează cu şuruburi, şaibă de siguranţă şi piuliţă.
Faza finală constă în prinderea acoperişului textil. Fixarea acestuia după poziţionare şi întindere se face cu ajutorul fişetelor de plastic.
Dacă echipamentul dumneavoastră este prevăzut cu piscină pentru bile, în prealabil verificaţi să nu existe resturi de materiale sau unelte în aceasta şi aşezaţi bilele.
În final faceţi o reverificare a echipamentului şi îndepărtaţi toate corpurile străine rămase accidental.
Atenţie! Orice modificare neautorizată asupra echipamentului este interzisă.
Acesta a fost proiectat, realizat şi certificat conform standardelor de siguranţă în vigoare.
Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0752287722 0751 188222 0751 188226 - Whatsapp disponibil sau prin adresele de email din pagina de contact!